De laatste schoolactiviteit van het schooljaar is het eindfeest. Op de ene laatste vrijdagmiddag van het schooljaar gaan we met z’n allen feest vieren! Het jaarlijkse eindfeest wordt weer georganiseerd door leerkrachten en de ActiviteitenCommissie. We kunnen hierbij weer veel hulp gebruiken. Noteer de datum alvast in uw agenda!

Mail activiteitencommissie@stam-aloysius.nl zodat wij je binnenkort een mail kunnen sturen met een concrete hulpvraag. Bent u al bekend als hulptroep bij ons? dan hoef je geen mail te sturen. Denk bij hulp aan handen die nodig zijn bij de opbouw, het draaien van een bardienst of hulp bij de afbouw.

Programma

Over het dagprogramma tijdens de lesuren verklappen we nog niet zoveel maar de traditie van de talentenshow is er dit jaar ook. Deze duurt tot 15.30 uur. Deze schooldag is dus tot 15.30 uur, in plaats van 15.00 uur. Om 15.30 uur kun je je kind ophalen in de klas en feestvieren op het schoolplein. De verantwoordelijkheid ligt daarna bij de ouders/verzorgers. Mocht je kind naar de BSO gaan op vrijdag, dan kan hij/zij om 15.30 uur opgehaald worden. Vergeet niet om de BSO hier vooraf over te informeren.

Vanaf 15.30 uur zijn alle ouders van harte welkom voor een hapje en een drankje op het schoolplein. Hiervoor kunnen de gebruikelijke alowietjes ter plaatse worden gekocht. Het feest duurt ongeveer tot 18.00 uur.

Laten we er een mooie afsluiting van het schooljaar van maken.

Help mee!

Zo’n grootse afsluiting heeft extra handen nodig. De Acticiteitencommissie heeft hulp nodig bij het doen van de boodschappen doen, het begeleiden van activiteiten begeleiden, het bemensen van de bar, het bakken van de hamburgers, noem maar op!
Ik wil meehelpen met het eindfeest