Veel Sinterklaascommissies op het werk bestellen hun presentjes via internet. Met twee muisklikken extra kunnen ze geld voor De Stam verdienen. Informeer de Sinterklaascommissie van jouw bedrijf over deze mogelijkheid.

Social return/ Giving back: met twee muisklikken sponsort u zonder kosten een basisschool met uw Sinterklaasaankopen.

De oudervereniging van de Aloysiusschool in Amersfoort (basisschool) heet De Stam. De Stam bestaat uit de ouders/verzorgers van de kinderen van de Aloysiusschool. De Stam zorgt voor de behartiging van de belangen van de ouders en de kinderen op school. Zij zorgt voor een plezierig en veilig schoolklimaat en een goede communicatie tussen school en ouders. De budgetten bestaan voornamelijk de ouderbijdragen. Het geld wordt besteed aan schoolreisjes, viering van Sinterklaas, Kerst, Pasen, het eindfeest, nieuwe boeken voor de schoolbibliotheek en overige sfeerbevorderende en voor de ontwikkeling van de kinderen zeer belangrijke zaken.

Stam haalt extra geld op via Sponsorkliks. Indien mensen internetaankopen doen bij webwinkels wordt verzocht om via de website van De Stam door te klikken naar deze webwinkels. Hierdoor worden de gelden die worden verdiend om via een “banner” door te klikken naar De Stam doorgesluisd.

Onze vraag

Verzoek aan u is om uw internetbestellingen voor Sinterklaas ook via deze banner te doen. Het kost u allen twee muisklikken en levert ons diverse procenten van uw aankoopbedrag op. Dit geld besteden wij als vereniging weer om de doelen van De Stam te realiseren.

Hoe bestellen?

De banner is te vinden op:

U wordt doorgeleid naar een omgeving waar aangesloten internetwinkels worden genoemd.

Onder andere Bart Smit, Intertoys, Hema, bol.com en V&D zijn aangesloten. De kans is groot dat u één van deze winkels wil benutten voor kinderpresentjes. Nagenoeg alle grote internetwinkels zijn aangesloten.

Het is niet zichtbaar wat u heeft besteld en dat u heeft besteld. Wij zien alleen dat iemand een bestelling heeft gedaan en voor welk bedrag. Uiteraard horen wij graag als u ons op deze manier hebt gesponsord.

Indien u de bestelling retourneert wordt het bedrag automatisch weer bij ons afgeschreven. Wij hebben verder geen rol in uw relatie met de winkel.

 

Alles over De Stam

Alle informatie over De Stam en hoe geld wordt besteed is te vinden op:

http://www.stam-aloysius.nl/

 

Tot slot

Wij hopen dat u bereid bent die twee muiskikken extra te doen en bij te dragen aan een goed en fijn leerklimaat op de Aloyiusschool.

 

Met vriendelijke groet,

De Stam